סורבה וטרין גלידה עם קומפוט אוכמניות
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 342 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו אוכמניות, פטל שחור, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: גלידה, סורבה ו Terrine Froyo, גלידת פרלין שוקולד לבן עם פטל שחור-Raspb, ו שמנת חמוצה Panna קוטה עם Blackberry-Zinfandel Compote.
הוראות
קו 9x5x2 3/4 אינץ מחבת כיכר מתכת עם 2 שכבות של ניילון לעטוף, המשתרע 3 אינץ ' על הצדדים. סקופ סורבה פטל לתוך קערה בינונית ומערבבים כדי לרכך; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד סורבה הוא להפיץ, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
מורחים סורבה באופן שווה בתחתית מחבת כיכר מוכן.
מניחים מחבת כיכר במקפיא. סקופ סורבה לימון לתוך קערה בינונית אחרת; מערבבים ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד להפיץ, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות. כפית סורבה לימון בגושים גדולים על גבי סורבה פטל, ואז להפיץ בשכבה אפילו. תחזיר מחבת כיכר למקפיא. חזור על הנוהל עם גלידת וניל, ואז סורבה מנגו, ולבסוף סורבה בויזנברי. קיפול פלסטיק לעטוף מעל טרין; לכסות עם רדיד אלומיניום. הקפא טרין בין לילה. (טרין יכול להתבצע 4 ימים קדימה. שמור קפוא.)
מערבבים בריבת אוכמניות בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני-נמוך עד מומס. מערבבים קליפת לימון מגוררת ומיץ לימון טרי. מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים באוכמניות טריות, ריסוק כמה עם מזלג לשחרר מיצים. מקררים קומפוט עד קר, לפחות 2 שעות עד 1 יום.
מערבבים פרוס מנטה טרי לתוך קומפוט blackberry. הפוך טרין על מגש; לקלף את לעטוף פלסטיק.
מגישים עם compote blackberry.