קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות3
ציון בריאות8
מגזין

סורבה משמש קלוי

סורבה משמש קלוי
אם יש לכם תמצית שקדים, סוכר, משמשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. נסו סורבה משמש קלוי, סורבה משמש קלוי, ו סורבה משמש נוצץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מביאים סוכר, מים ומשמשים מיובשים לרתיחה בסיר כבד 3 ליטר על חום מתון, ערבוב, עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
משמשים מיובשיםמשמשים מיובשים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מהחום ולתת לעמוד עד משמשים מתרככים, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
4
בעוד משמשים מיובשים עומדים, לצלות משמשים טריים שלמים במחבת קלייה קטנה באמצע התנור עד רך, על 1 שעה. מגניב במחבת, ואז לקלף בור כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
משמשים מיובשיםמשמשים מיובשים
משמשמשמש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
5
תערובת משמש מיובש פורה, משמשים קלויים, מיץ לימון, תמצית שקדים בבלנדר עד חלקה מאוד, 1 1/2 עד 2 דקות. כפה פירה דרך מסננת עדינה לתוך קערה, הקשה קשה על מוצקים ולאחר מכן להשליך אותם. Purée צינה, מכוסה, עד קר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
משמשים מיובשיםמשמשים מיובשים
מיץ לימוןמיץ לימון
משמשמשמש
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מסננתמסננת
קערהקערה
6
להקפיא במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
1
* Purée יכול להיות מקורר עד 8 שעות.* סורבה שומר 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה