סורבה משמש קלוי
אם יש לכם תמצית שקדים, סוכר, משמשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. נסו סורבה משמש קלוי, סורבה משמש קלוי, ו סורבה משמש נוצץ (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סוכר, מים ומשמשים מיובשים לרתיחה בסיר כבד 3 ליטר על חום מתון, ערבוב, עד הסוכר מומס.
הסר מהחום ולתת לעמוד עד משמשים מתרככים, על 1 שעה.
בעוד משמשים מיובשים עומדים, לצלות משמשים טריים שלמים במחבת קלייה קטנה באמצע התנור עד רך, על 1 שעה. מגניב במחבת, ואז לקלף בור כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד.
תערובת משמש מיובש פורה, משמשים קלויים, מיץ לימון, תמצית שקדים בבלנדר עד חלקה מאוד, 1 1/2 עד 2 דקות. כפה פירה דרך מסננת עדינה לתוך קערה, הקשה קשה על מוצקים ולאחר מכן להשליך אותם. Purée צינה, מכוסה, עד קר, לפחות 2 שעות.
להקפיא במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח.
* Purée יכול להיות מקורר עד 8 שעות.* סורבה שומר 1 שבוע.