סטאוט הקיסרי הרוסי (עבור מבשלות מתקדמות)
גשו לסופר וקנו קריסטל 120 מאלט, שוקולד מאלט, בירה צפון, 30 דקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Imperial IPA (For Advanced Homebrewers), Sour Saison (For Advanced Homebrewers), ו Parting Glass Belgian Dubbel (For Intermediate Brewers).
הוראות
Mash-ב 21 פאונד של תבואה ל 68° באמצעות 5.75 גלונים של מים על167 (1.1 ליטרים של מים לפאונד). מערבבים במשך 2 דקות כדי למנוע כדורים של תבואה מלגוש יחד, יצירת מחית עקבי.
מכסים את המחית, רק חושף כדי לעורר בקצרה כל 20 דקות.
מחממים 4.25 גלונים של מים דליקים לכ-185 ° F.
לאחר מועך במשך 60 דקות, mash-out ו sparge. צריך להיות לך 7 עד 7.5 גלונים בקומקום.
מוסיפים 2 אונקיות של מגנום כשות ומביאים לרתיחה.
לאחר רתיחה במשך 60 דקות, להוסיף 1 אונקיה צפון מבשל כשות.
לאחר סך של 80 דקות, להוסיף 1 אונקיה צפון brewer כשות.
לאחר 90 דקות להסיר מחום וצינה באמצעות chiller wort ל 60 ° F.
העבר אל carboy ולקחת קריאת כוח משיכה.
Ferment ב 60° ל 18° במשך 3 שבועות.
העברה לנער רכב משני וגיל במקום חשוך קריר עוד 3 עד 6 שבועות.
בקבוק או חבית עבור רמה נמוכה בינונית של פחמן.