קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות38
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
פירמידות מזון מתרבויות שונות
פירמידות מזון מתרבויות שונות
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות

סטאוט הקיסרי הרוסי (עבור מבשלות מתקדמות)

סטאוט הקיסרי הרוסי (עבור מבשלות מתקדמות)
גשו לסופר וקנו קריסטל 120 מאלט, שוקולד מאלט, בירה צפון, 30 דקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Imperial IPA (For Advanced Homebrewers), Sour Saison (For Advanced Homebrewers), ו Parting Glass Belgian Dubbel (For Intermediate Brewers).

הוראות

1
Mash-ב 21 פאונד של תבואה ל 68° באמצעות 5.75 גלונים של מים על167 (1.1 ליטרים של מים לפאונד). מערבבים במשך 2 דקות כדי למנוע כדורים של תבואה מלגוש יחד, יצירת מחית עקבי.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2
מכסים את המחית, רק חושף כדי לעורר בקצרה כל 20 דקות.
3
מחממים 4.25 גלונים של מים דליקים לכ-185 ° F.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
לאחר מועך במשך 60 דקות, mash-out ו sparge. צריך להיות לך 7 עד 7.5 גלונים בקומקום.
5
מוסיפים 2 אונקיות של מגנום כשות ומביאים לרתיחה.
6
לאחר רתיחה במשך 60 דקות, להוסיף 1 אונקיה צפון מבשל כשות.
7
לאחר סך של 80 דקות, להוסיף 1 אונקיה צפון brewer כשות.
8
לאחר 90 דקות להסיר מחום וצינה באמצעות chiller wort ל 60 ° F.
9
העבר אל carboy ולקחת קריאת כוח משיכה.
10
Ferment ב 60° ל 18° במשך 3 שבועות.
11
העברה לנער רכב משני וגיל במקום חשוך קריר עוד 3 עד 6 שבועות.
12
בקבוק או חבית עבור רמה נמוכה בינונית של פחמן.