סטייק בגריל על שעועית שחורה עם רוטב צ'ימיצ' ורי
המתכון סטייק בגריל על שעועית שחורה עם רוטב צ'ימיצ' ורי יכול לספק את התשוקה הדרום אמריקאית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 321 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה עבור יום העצמאות. אם יש לכם עלה דפנה, שום, שמן בישול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. נסו סטייק בגריל עם שעועית ירוקה, עגבניות ורוטב צ'ימיצ' ורי, סטייק בגריל ברוטב צ'ימיצ' ורי, ו סטייק צלוי ברוטב צ'ימיצ' ורי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, חום 1 כף שמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את השעועית, מרק, עגבניות, פימנטוס, עלה דפנה, ו 1/2 כפית מלח. מבשלים עד מעובה, כ -20 דקות.
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. לשפשף את הסטייק עם השמן שנותר; מפזרים את המלח והפלפל הנותרים. גריל או צלייה במשך 4 דקות. הפעל; לבשל לטעמך, על 4 דקות יותר עבור בינוני-נדיר.
חותכים לפרוסות אלכסוניות דקות. למעלה השעועית עם סטייק ורוטב.
מגישים עם: רוטב צ 'ימיצ' ורי
המלצת יין: מאכל חזק זה צריך אדום rollicking. לכו על נאפה כל אמריקאי, סונומה, או Amador zinfandel עבור spiciness וטעם פירות גדולים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ריימונד R אוסף מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.