סטייק בגריל עם סלסה עגבניות חרוכה
סטייק בגריל עם עגבניות חרוכות Salsan הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם סטייק סינטה, עגבניות, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלמון בגריל עם סלסה עגבניות חרוכה, דג חרב בגריל מסקיט עם סלסה עגבנייה חרוכה, ו טאקו סטייק עם סלסה חרוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חצאי עגבניות, לחתוך צדדים למטה, על מגבות נייר.
מחממים מחבת גריל מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מניחים חצאי עגבניות, לחתוך צדדים למטה, במחבת; גריל 5 דקות. הפעל חצאי עגבניות; גריל 1 דקה או עד העור מושחר.
הסר מהמחבת; מגניב 5 דקות.
חותכים חצאי עגבניות לחתיכות 1 אינץ'.
מערבבים עגבניות, בצל, חומץ, שמן, 1/8 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, בזיליקום.
מפזרים סטייק עם 1/8 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית.
מניחים סטייק במחבת מצופה ספריי בישול; גריל 6 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
חותכים את הסטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. הזוכה במדליית הזהב של אלברטינה, יין המילואים של מרלו לורילאי, עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.