סטייק ברזל שטוח שיכור
סטייק ברזל שטוח שיכור יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זה מושלם עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו ורמוט, סטייק ברזל שטוח, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . מתכונים דומים: סטייק שטוח ברזל עם לשפשף יבש, Mojo סטייק שטוח ברזל, ו סטייק ברזל שטוח במרינדה.
הוראות
מניחים סטייק לתוך שקית גדולה resealable או צלחת רדודה.
יוצקים ורמוט יבש ורמוט מתוק ומערבבים למעייל את הסטייק. לאטום או לכסות ולקרר במשך 6 שעות כדי להשרות.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
הסר סטייק מהשקית וזרוק את המרינדה. מתבלים את הסטייק משני הצדדים בפתיתי פלפל אדום. מטגנים במשך 3 עד 4 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר, או במידה הרצויה של doneness.
תן לנוח כמה דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו מחוז Peju. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה