סטייק דג צלוי
סטייקים דגים בגריל דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 2 . במנה עיקרית זו יש 534 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית, פטרוזיליה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה מצוין. מתכונים דומים: סטייק דג צלוי, סטייק דג צלוי Cajun, ו סטייקים דג כוסברה בגריל עם Gazpacho להתענג.
הוראות
בקערת נירוסטה או זכוכית, לשלב שום, שמן זית, בזיליקום, מלח, פלפל, מיץ לימון ופטרוזיליה.
מניחים את פילה הליבוט בצלחת זכוכית רדודה או שקית פלסטיק resealable, ושופכים את המרינדה על הדגים. מכסים או חותמים ומניחים במקרר במשך 1 שעה, מסתובבים מדי פעם.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ואח שמן קל. הגדר באח 4 אינץ ' מהחום.
הסר פילה הליבוט מן המרינדה ולנקז את עודף. גריל פילה 5 דקות לכל צד או עד הדג נעשה כאשר בקלות flaked עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו