סטייק הבית בצד מק וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק הבית בצד מק וגבינה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 311 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, מלח, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היוגורט היווני רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon - יוגורט יווני עוגה יבשה עם ציפוי שוקולד-יווני יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 2-זכוכית ליטר או צלחת אפייה קרמיקה עם 1 כפית שמן. תניח בצד.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה; מוסיפים מלח ופסטה. מבשלים 6 דקות או עד בקושי מכרז.
מסננים פסטה במסננת מעל קערה; להזמין 1 כוס בישול נוזלי.
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 2 כפות טפטוף במחבת; בייקון להתפורר.
מוסיפים פטריות לטפטופים במחבת; מבשלים 8 דקות או עד השחמה, ערבוב מדי פעם.
להוסיף פלפל, שום, תרד( בקבוצות); לבשל 3 דקות או עד wilts תרד, משליך מדי פעם.
מערבבים יוגורט וגבינה בקערה גדולה, ערבוב עד כמעט חלקה.
מוסיפים פסטה ותערובת פטריות; לזרוק לשלב. מערבבים ב 1/2 כוס שמור בישול נוזלי (או יותר אם התערובת נראית יבשה). תערובת פסטה כפית לתוך צלחת מוכנה.
מערבבים בייקון מתפורר, פנקו ופטרוזיליה.
טפטוף עם הנותרים 3 כפיות שמן; לזרוק לשלב.
מפזרים באופן שווה מעל הפסטה.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד זהב תוסס.