סטייק הויסין פלנק עם סלט מלפפון אסיאתי
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך מלח, סוכר, רוטב הויסין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אוכמניות-Parfaits כתום כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: Hoisin צלוי סטייק צלע עם סלט אטריות, סטייק חצאית Hoisin חריף עם סלט מלפפון, ו סטייק צלוי אסיאתי עם סלט מנגו.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה.
סטייק מברשת עם חצי תערובת הויסין.
מניחים סטייק על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול. צלייה 6 דקות. הפוך סטייק מעל; מברשת עם תערובת הויסין הנותרים. צלייה 6 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מניחים סטייק על קרש חיתוך; בואו לעמוד 5 דקות.
מערבבים מלפפון ושאר החומרים בקערה; לזרוק לשלב.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
שבבי וונטון מתובלים: להפשיר 8 עטיפות wonton, אם קפוא.
עטיפות לחתוך במחצית באלכסון; צמרות מברשת של עטיפות באופן שווה עם 2 כפיות שמן שומשום כהה.
שלב 1/4 כפית אבקת חמישה תבלינים סינית ו 1/8 כפית מלח בקערה קטנה.
מפזרים עטיפות באופן שווה עם תערובת אבקת חמישה תבלינים.
אופים ב 450 במשך 3 דקות או רק עד פריך.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.