סטייק הליבוט בגריל על מצע של ארוגולה עם סלט עגבניות וגרמולטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייקים הליבוט בגריל על מיטה של ארוגולה עם סלט עגבניות וגרמולטן. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גרידת לימון, שום, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: הליבוט בגריל עם לימון נענע גרמולטה, סטייק עין צלוי קר עם גרמולטה, ו סטייקים כרובית טריאקי בגריל עם גרמולטה אסיאתית.
הוראות
1
הפוך את סלט עגבניות: בקערה גדולה, לערבב יחד את כל החומרים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מניחים את כל החומרים בקערה ומערבבים. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מניחים את שמן הזית ומיץ לימון בתבנית אפייה גדולה (או שאתה יכול להשתמש באגג ' י sealable מחדש). יש לשטוף את הדג וללטף אותו יבש, מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורק
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
מניחים את הדגים בצלחת או שקית sealable מחדש, פונה פעם מעיל עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריט
3
תן לדגים להשרות במשך 10 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
4
לפזר את ארוגולה נקי על מגש עגול 19 אינץ ' או סגלגל. גריל הדג על אש בינונית חמה במשך 5 עד 6 דקות לכל צד, עד הבשר אטום דרך למרכז. כאשר סיים צליה, להסיר את הדג החם מיד על מגש של ארוגולה. למעלה עם תערובת עגבניות, ומפזרים את הגרמולטה על החלק העליון של העגבניות.
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.