סטייק ניו יורק עם רוטב נמס טרגון
סטייק ניו יורק עם רוטב נמס טרגון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 53 גרם חלבון 121 גרם של שומן, וסך הכל 1444 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, מיץ לימון, מלח מתובל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. נסו סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה, סטייק עם רוטב יין אדום רוזמרין, ו סטייק במרינדה עם רוטב סטייק די. איי. ווי. (מתכונים דומים).
הוראות
בתוך שקית פלסטיק חובה כבדה, resealable, לשלב שמן, מיץ לימון, שום, רוטב ווסטרשייר, ופלפל; להוסיף סטייקים לשקית. לחץ את האוויר מתוך התיק ולאטום בחוזקה. סובב את התיק מספר פעמים כדי להפיץ את המרינדה.
מניחים את התיק בקערה ומקררים 30 דקות, הפיכת שקית מדי פעם.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הסר סטייקים מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מניחים 3 סטייקים במחבת חמה; לבשל 4 עד 5 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
הסר סטייקים לצלחת הגשה, ולשמור על תהליך חם לחזור עם הנותרים 3 סטייקים. למעלה כל סטייק עם 1 עד 2 כפות רוטב נמס טרגון.
סכין מיקום להב בקערת מעבד מזון; להוסיף את כל החומרים, ולעבד עד חלקה. כיסוי, ומקרר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה