קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

סטייק ניו יורק עם רוטב נמס טרגון

סטייק ניו יורק עם רוטב נמס טרגון
סטייק ניו יורק עם רוטב נמס טרגון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 53 גרם חלבון 121 גרם של שומן, וסך הכל 1444 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, מיץ לימון, מלח מתובל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. נסו סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה, סטייק עם רוטב יין אדום רוזמרין, ו סטייק במרינדה עם רוטב סטייק די. איי. ווי. (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתוך שקית פלסטיק חובה כבדה, resealable, לשלב שמן, מיץ לימון, שום, רוטב ווסטרשייר, ופלפל; להוסיף סטייקים לשקית. לחץ את האוויר מתוך התיק ולאטום בחוזקה. סובב את התיק מספר פעמים כדי להפיץ את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
מיץ לימוןמיץ לימון
מרינדהמרינדה
שוםשום
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
מניחים את התיק בקערה ומקררים 30 דקות, הפיכת שקית מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר סטייקים מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
סטייק.סטייק.
5
מניחים 3 סטייקים במחבת חמה; לבשל 4 עד 5 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הסר סטייקים לצלחת הגשה, ולשמור על תהליך חם לחזור עם הנותרים 3 סטייקים. למעלה כל סטייק עם 1 עד 2 כפות רוטב נמס טרגון.
מרכיבים שתצטרך
טרגוןטרגון
סטייק.סטייק.
רוטברוטב
7
מגישים באופן מיידי.
8
סכין מיקום להב בקערת מעבד מזון; להוסיף את כל החומרים, ולעבד עד חלקה. כיסוי, ומקרר.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
סכיןסכין
קערהקערה

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 כף אורגנו מיובשעלי פטרוזיליה טריים קצוציםעלי פטרוזיליה טריים קצוצים11 כף אורגנו מיובשעלים טרגון טחון טריעלים טרגון טחון טרי3ציפורןשום, טחוןשום, טחון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבצל ירוק טחוןבצל ירוק טחון1אוראו ממולאים כפולים2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון טרימיץ לימון טרי2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1אוראו ממולאים כפוליםכסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות6שרימפס וורידיםמלחמלח1אוראו ממולאים כפוליםמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות6(1 אינץ עבה) סטייקים רצועת NY ללא עצמות(1 אינץ עבה) סטייקים רצועת NY ללא עצמות6שרימפס וורידיםשמן צמחי לטיגון עמוקשמן צמחי לטיגון עמוק2חתיכות טופי הית' בררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל לבן או צהובבצל לבן או צהוב

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה