סטייק סופר שוויצרי
סטייק סופר שוויצרי הוא חלב חינם ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 220 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, עגבניות משומרות, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. עם כפית ציון 45%, המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם סטייק שוויצרי קל: סטייק קובייה לבבי, סטייק שוויצרי קל: סטייק קובייה לבבי, ו סטייק שוויצרי קל: סטייק קובייה לבבי.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקמח, 1/2 כפית מלח ופלפל.
מוסיפים בשר בקר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
הסר סטייק מהשקית; לשטח ל-3/4 אינץ'. עובי.
במחבת גדולה, סטייק חום משני הצדדים בשמן על אש בינונית-גבוהה. בקערה גדולה שלבו את העגבניות, מרק העגבניות, הבצל, מיורן, טימין, פפריקה, ציפורן אם רוצים, עלה דפנה ומלח שנותר; יוצקים מעל בקר.
מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 4 עד 1-3 / 4 שעות או עד שהבשר רך. מחק עלה דפנה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר]()
חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמוריי שלנו 2012 עמק הנהר הרוסי פינו נואר נפתח בניחוחות של לבנדר ובויסנברי המפנים את מקומם לטעמים של דובדבן כהה ורימון. ליין העסיסי הזה יש תחושת פה משיי, ממוסגרת ברמזים עדינים של אלון מיישון חבית.