סטייק עוף מטוגן עם רוטב לבן 2
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל סטייק עוף מטוגן עם רוטב לבן 2. מנה אחת מכילה 1187 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל קאיין, סטייק עגול, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עוף מטוגן סטייק ורוטב, עוף מטוגן סטייק עם רוטב, ו עוף מטוגן סטייק ורוטב (מתכונים דומים).
הוראות
עבור סטייק עוף מטוגן: מחממים התנור ל 250 מעלות F.
חותכים את הסטייק ל 4 מנות שוות.
מערבבים את הקמח, אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה, קאיין, 2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור בקערה. מחלקים בין שתי מנות אפייה.
מניחים את החמאה בתבנית אפייה בינונית, מוסיפים את המחצית הנותרת של התבלינים ומתבלים במלח ופלפל שחור.
לדלות את חתיכות סטייק כמה בכל פעם בצלחת הראשונה של קמח מתובל לטפוח כל עודף. ואז לטבול בחמאה ולאפשר כל עודף כדי לנקז. לדלות בצלחת השנייה של קמח מתובל לטפוח את העודף.
שים את חתיכות סטייק על מדף אפייה להגדיר על תבנית אפייה בעוד השמן מתחמם.
מניחים 1 אינץ ' של שמן במחבת ברזל יצוק גדול עד שהוא מגיע 350 מעלות F על מדחום.
מוסיפים את הסטייק, 2 חתיכות בכל פעם, ומבשלים עד חום זהוב משני הצדדים.
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר ועונה עם מלח. חזור עם שאר הבשר.
מעבירים את הבשר למדף להגדיר על תבנית אפייה ומניחים בתנור כדי להתחמם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
הסר את כל אבל 2 כפות של השומן מן המחבת, משאיר את חתיכות פריך מן הלחם.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד חום זהוב ופריך.
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
להחזיר את המחבת לתנור על אש בינונית.
לטאטא את הקמח למחבת ולתת לבשל במשך 1 דקה. לאט לאט לטאטא בחלב החם ולהמשיך לבשל, לטאטא מדי פעם, עד מעובה. מוסיפים את השמנת הכבדה ואת הקורנית ומתבלים במלח והרבה פלפל שחור.
מגישים 1 חתיכת סטייק לאדם מצוק עם חלק מהרוטב ומעוטר עם כמה חתיכות של בייקון.
מקשטים עם קורנית ופטרוזיליה.