קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

סטייק עוף מטוגן עם רוטב לבן 2

סטייק עוף מטוגן עם רוטב לבן 2
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל סטייק עוף מטוגן עם רוטב לבן 2. מנה אחת מכילה 1187 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל קאיין, סטייק עגול, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עוף מטוגן סטייק ורוטב, עוף מטוגן סטייק עם רוטב, ו עוף מטוגן סטייק ורוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור סטייק עוף מטוגן: מחממים התנור ל 250 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את הסטייק ל 4 מנות שוות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
מערבבים את הקמח, אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה, קאיין, 2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור בקערה. מחלקים בין שתי מנות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את החמאה בתבנית אפייה בינונית, מוסיפים את המחצית הנותרת של התבלינים ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
לדלות את חתיכות סטייק כמה בכל פעם בצלחת הראשונה של קמח מתובל לטפוח כל עודף. ואז לטבול בחמאה ולאפשר כל עודף כדי לנקז. לדלות בצלחת השנייה של קמח מתובל לטפוח את העודף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
שים את חתיכות סטייק על מדף אפייה להגדיר על תבנית אפייה בעוד השמן מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מניחים 1 אינץ ' של שמן במחבת ברזל יצוק גדול עד שהוא מגיע 350 מעלות F על מדחום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הסטייק, 2 חתיכות בכל פעם, ומבשלים עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
9
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר ועונה עם מלח. חזור עם שאר הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
מעבירים את הבשר למדף להגדיר על תבנית אפייה ומניחים בתנור כדי להתחמם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
הסר את כל אבל 2 כפות של השומן מן המחבת, משאיר את חתיכות פריך מן הלחם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד חום זהוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
להחזיר את המחבת לתנור על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
לטאטא את הקמח למחבת ולתת לבשל במשך 1 דקה. לאט לאט לטאטא בחלב החם ולהמשיך לבשל, לטאטא מדי פעם, עד מעובה. מוסיפים את השמנת הכבדה ואת הקורנית ומתבלים במלח והרבה פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים 1 חתיכת סטייק לאדם מצוק עם חלק מהרוטב ומעוטר עם כמה חתיכות של בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
7
מקשטים עם קורנית ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק

מרכיבים

227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בייקון, חתוך ללרדוניםבייקון, חתוך ללרדונים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן4שרימפס וורידיםשמן קנולהשמן קנולה3חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כפות גדרות קמח לכל מטרהכפות גדרות קמח לכל מטרה7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4שרימפס וורידיםטימין טרי קצוץ דקטימין טרי קצוץ דק33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כָּתֵףכָּתֵף680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סטייק עגול ללא עצמות, שומן גזוז ו pounded1/4 אינץ ' עבה עם מרכך בשרסטייק עגול ללא עצמות, שומן גזוז ו pounded1/4 אינץ ' עבה עם מרכך בשר33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.1sprigטימין טרי ופטרוזיליה, לקישוטטימין טרי ופטרוזיליה, לקישוט4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב מלא, מחומםחלב מלא, מחומם

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.