סטייקים עין דרום מזרח אסיה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, חרדל, ג'ינג'ר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו אורז מטוגן בדרום מזרח אסיה, צדפות וירוקים בדרום מזרח אסיה, ו סלט דיונון דרום מזרח אסיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתבלים את הסטייקים במלח ומניחים להם לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
מלח
2
בקערה, לשלב את החרדל היבש, סוכר חום ומים חמים ומערבבים עד הסוכר הוא מומס. מערבבים את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
אבקת חרדל
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מורחים את הדבק משני צידי הסטייקים ומקררים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
סטייק.
4
תביא את הסטייקים לטמפרטורת החדר. תדליק גריל. גריל את הסטייקים מעל חום בינוני גבוה במשך כ 3 דקות לכל צד, עד שהם חרוך יפה בחוץ בינוני-נדיר בתוך.
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.