סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
סטייקים העונה בנדיבות עם מלח גס וגריל על מתלה להגדיר 5 עד 6 אינץ ' מעל גחלים זוהרות 2 עד 3 דקות בכל צד עבור בינוני נדיר. (לחלופין, סטייקים עשויים להיות צלויים על מתלה של מחבת מטאטא תחת מטאטא שחומם מראש 3 סנטימטרים מחום על 4 דקות בכל צד.)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
מעבירים סטייקים ללוח חיתוך ולטפטף עם מיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולבים
4
בואו סטייקים לעמוד, חשוף, 5 עד 10 דקות עם סכין חדה לחתוך באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
מגישים סטייק עם ליווי.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
Serve steak with accompaniments.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן