קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

סטייק פורטרהאוס עם רוטב ברביקיו פרה דיאבולו ופלפלי דובדבן בויניגרט

סטייק פורטרהאוס עם רוטב ברביקיו פרה דיאבולו ופלפלי דובדבן בויניגרט
סטייק פורטרהאוס עם רוטב ברביקיו פרה דיאבולו ופלפלי דובדבן בויניגרט הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 933 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך פלפל דובדבן, שמן זית, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. , שהוא מוצק. נסו סטייק פורטרהאוס עם רוטב ברביקיו פרה דיאבולו ופלפלי דובדבן בויניגרט, סטייק פורטרהאוס עם מחבת צרוב עגבניות שרי, ו לבשל את הספר: פורטרהאוס חזיר עם ויניגרט דובדבן מיובש Pancetta (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר בינוני על מבערים בצד או סורגים של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
גרילגריל
2
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיפים פתיתי פלפל אדום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
4
מוסיפים את המרכיבים הנותרים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, בערך 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטברוטב
5
מתבלים סטייקים משני הצדדים עם מלח ופלפל. גריל עד חום זהוב, על 4 עד 5 דקות. הפוך ולהמשיך צלייה במשך 4 עד 5 דקות עבור doneness בינוני נדיר. תרטיב את הרוטב בדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סטייק.סטייק.
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
הסר מן הגריל מברשת עם יותר של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
תן לבשר לנוח 5 דקות ואז לחתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
8
מחממים גריל. מחממים התנור ל 400 מעלות F. לזרוק את הפלפלים דובדבן עם 2 כפות של שמן זית בקערה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
פלפליםפלפלים
דובדבניםדובדבנים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
קערהקערה
תנורתנור
9
מורחים את הפלפלים על מחבת סדין וצולים במשך 15 עד 20 דקות, או עד שהעור הוא שלפוחיות. שים בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
הסר את הגבעולים והזרעים מפלפלי הדובדבן וקוצצים בערך.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
דובדבניםדובדבנים
זרעיםזרעים
11
טפטוף פלפלים אדומים וצהובים עם 2 כפות של שמן זית מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל צהובפלפל צהוב
שמן זיתשמן זית
12
מניחים על הגריל ומבשלים עד שהעור מתחיל להשחיר ולשרוף.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
13
הסר מן הגריל ולהניח בצד להתקרר במשך 15 דקות. בערך לקצוץ את הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
14
בקערה, לשלב את פלפלים דובדבן, עגבניות אדומות וצהובות, פטרוזיליה, ויניגרט בזיליקום. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייה צהובהעגבנייה צהובה
ויניגרטויניגרט
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפליםפלפלים
דובדבניםדובדבנים
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
לשרת.
16
מערבבים את כל החומרים ומערבבים עד לקבלת חלקה. להתאים תיבול עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תיבולתיבול

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פלפל דובדבןפלפל דובדבן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום טרייםעלי בזיליקום טריים4ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים11 קילו קישואים,1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)שמן זית, בתוספת 2 כפותשמן זית, בתוספת 2 כפות3(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות שזיף משומר, מחיתעגבניות שזיף משומר, מחית2סטייק פורטרהאוס, בערך 16 אונקיות כל אחד.סטייק פורטרהאוס, בערך 16 אונקיות כל אחד.1פלפל אדום, cored וחותכים לרבעיםפלפל אדום, cored וחותכים לרבעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין לבןחומץ יין לבן2(חוֹרֶף)חומץ יין לבןחומץ יין לבן1פלפל צהוב, cored וחותכים לרבעיםפלפל צהוב, cored וחותכים לרבעים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.