סטייק פילה בקר עם רוטב פטריות שיטאקי
סטייק פילה בקר עם רוטב פטריות שיטאקי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מים, פטריות שיטאקה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סטייק פילה בקר עם רוטב פטריות שיטאקי, סטייק פילה בקר עם רוטב פטריות יין אדום, ו בשר חזיר ממולא עם רוטב פטריות שיטאקי.
הוראות
מפזרים סטייקים עם 1/4 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים סטייקים למחבת; מטבלים 3 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מחבת חום מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים חמאה למחבת, מתערבלים למעיל; מבשלים 15 שניות או עד שהקצף שוקע.
להוסיף שום למחבת; לטגן 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים פטריות, 1/2 כפית טימין קצוץ, נשאר 1/4 כפית מלח, ונותר 1/8 כפית פלפל למחבת; לטגן 3 דקות או עד פטריות רכות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בחומץ, 1 כף מים, ורוטב סויה; לבשל 1 דקה או עד הנוזל כמעט מתאדה. תערובת פטריות כפית על סטייקים.
יין הערה: מרלו יכול להיות רציני כמו קברנה רבים. זה גם טבעי עם בשר אדום ופטריות, מה שהופך אותו שותף טוב למנה זו. מרלו פאסו קריק קליפורניה 2005 (2$
יש טעמים של דובדבן כהה ועשן עם קצה מלוח שידגיש את הקורנית, בעוד המשרד, טאנינים ייבוש לאזן את פטריות סטייק וחמאה. Jeffery Lindenmuth
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות רוברט מונדבי נאפה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.