קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות25
ציון בריאות5
מגזין

סטייק פלפל חריף

סטייק פלפל חריף
מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 54 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 25 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו מקורי, בצל, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו סטייק עגבניות ופלפל שובב, סטייק פאן חצוף, ו סטייק איטלקי חצוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים ומערבבים ירקות במחבת nonstick גדולה מרוסס עם ספריי בישול על חום בינוני גבוה 6 עד 8 דקות. או עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
העברה לקערה גדולה; לכסות כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים בשר, שום ופלפל שחור למחבת; מבשלים ומערבבים 3 דקות. או עד שהבשר יהיה מוכן. מערבבים ברוטב סויה; לבשל 1 דקות. מערבבים ברוטב ברביקיו; לבשל 2 עד 3 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®שום גויה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים בשר עם ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.