קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

סטייק פלפל מוקפץ

סטייק פלפל מוקפץ
סטייק פלפל מתכון מוקפץ יכול להתבצע בערך 30 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 30 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 314 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם סטייק סינטה בקר, פלפל, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט שלך יום האהבה אירוע. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 63%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סטייק פלפל מוקפץ, סטייק פלפל ג'ינג'ר מוקפץ, ו סטייק פלפל צבי מוקפץ.

הוראות

1
בקערה שלבו את עמילן התירס והמים לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את רוטב הפיקנטה, רוטב הסויה והג ' ינג ' ר; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס רוטב פיקנטה או סלסה1 כוס רוטב פיקנטה או סלסה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
במחבת טפלון גדולה או בווק, מערבבים בשר ב -2 כפיות שמן למשך 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוציאים בשר בעזרת כף מחוררת ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מוסיפים למחבת את הפלפל, הפטריות, הבצל, השום והשמן שנותר. מערבבים ומטגנים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מערבבים תערובת רוטב פיקנטה ומוסיפים למחבת עם בשר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד שהם מסמיכים והירקות רכים פריכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס רוטב פיקנטה או סלסה1 כוס רוטב פיקנטה או סלסה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מגישים עם אורז אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אתה יכול לנסות מרתפי דרגונט. ריטה הילס פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר
מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד פריצת ניצנים מוקדמת ,ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, המאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר באופן בלתי רגיל האט את הגפנים באופן משמעותי. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו ענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, והענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי ליין יש אופי פירות גדול, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.