קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

סטייק צלע ברז'ל

סטייק צלע ברז'ל
סטייק פלנק ברז'ל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 618 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם מלח ופלפל, דומדמניות וצנוברים, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. נסו סטייק צלע, סטייק צלע, ו סטייק צלע (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בצל ומבשלים עד השחמה קלה, כ 3 דקות; מוסיפים שום וממרח אנשובי ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים כרוב ומטוגנים עד שמתחילים לנבול. מערבבים ב 1 ציר עוף כוס ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה והירוקים נבולים לחלוטין, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר פאן מחום ומערבבים גבינה, דומדמניות, צנוברים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
להניח סטייק אגף על חתיכת פלסטיק גדולה לעטוף העליון עם חתיכה שנייה של פלסטיק לעטוף. באמצעות פטיש בשר או בתחתית של מחבת כבדה, בקר פאונד לעובי אפילו של 3/8 ב. להשליך גיליון העליון של פלסטיק לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
6
מורחים מילוי על בשר ב 1/2-in.- שכבה עבה, משאיר 1/2-in. גבול מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
7
החל בקצה ארוך ושימוש בניילון נצמד כמדריך, רול בקר סביב מילוי ומניח אותו על הדלפק, צד התפר למטה. לקשור בשר עם חוט של הקצב ב 1-in. מרווחים, ואז לקשור מחרוזת אחת סביב רול lengthwise כך הקצוות תחובים ואת המילוי הוא הכיל.
מרכיבים שתצטרך
8
מפזרים בשר בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
חום שמן צמחי במחבת גבוהה צדדית גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים בשר בקר ומבשלים, פונים, עד משחימים היטב מכל הצדדים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
יוצקים יין ונותר 2 כוסות ציר עוף, כיסוי, חום נמוך עד הנוזל בסיר הוא מבעבע בעדינות, ומבשלים 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
מעבירים בשר בקר מסיר ללוח חיתוך, חותכים את חוט הקצב ומכסים בנייר כסף. מביאים צמות נוזל לרתיחה מעל חום גבוה ומרתיחים עד מופחת 1/2 כוס, על 15 דקות. פרוס בשר ל1 / 2-in. פרוסות ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.