סטייק צלע ברז'ל
סטייק פלנק ברז'ל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 618 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם מלח ופלפל, דומדמניות וצנוברים, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. נסו סטייק צלע, סטייק צלע, ו סטייק צלע (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים עד השחמה קלה, כ 3 דקות; מוסיפים שום וממרח אנשובי ומבשלים 2 דקות יותר.
מוסיפים כרוב ומטוגנים עד שמתחילים לנבול. מערבבים ב 1 ציר עוף כוס ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה והירוקים נבולים לחלוטין, כ 10 דקות.
הסר פאן מחום ומערבבים גבינה, דומדמניות, צנוברים, מלח ופלפל.
להניח סטייק אגף על חתיכת פלסטיק גדולה לעטוף העליון עם חתיכה שנייה של פלסטיק לעטוף. באמצעות פטיש בשר או בתחתית של מחבת כבדה, בקר פאונד לעובי אפילו של 3/8 ב. להשליך גיליון העליון של פלסטיק לעטוף.
מורחים מילוי על בשר ב 1/2-in.- שכבה עבה, משאיר 1/2-in. גבול מכל הצדדים.
החל בקצה ארוך ושימוש בניילון נצמד כמדריך, רול בקר סביב מילוי ומניח אותו על הדלפק, צד התפר למטה. לקשור בשר עם חוט של הקצב ב 1-in. מרווחים, ואז לקשור מחרוזת אחת סביב רול lengthwise כך הקצוות תחובים ואת המילוי הוא הכיל.
מפזרים בשר בנדיבות עם מלח ופלפל.
חום שמן צמחי במחבת גבוהה צדדית גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים, פונים, עד משחימים היטב מכל הצדדים, על 8 דקות.
יוצקים יין ונותר 2 כוסות ציר עוף, כיסוי, חום נמוך עד הנוזל בסיר הוא מבעבע בעדינות, ומבשלים 13 דקות.
מעבירים בשר בקר מסיר ללוח חיתוך, חותכים את חוט הקצב ומכסים בנייר כסף. מביאים צמות נוזל לרתיחה מעל חום גבוה ומרתיחים עד מופחת 1/2 כוס, על 15 דקות. פרוס בשר ל1 / 2-in. פרוסות ומגישים עם רוטב.