סטייקים כבש רוזמרין ואנשובי
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: כבש קלוי אנשובי ורוזמרין, כתף טלה צלויה איטית עם אנשובי ורוזמרין, ו סטייקים כבש בגריל עם רוזמרין & טימין.
הוראות
שים את גרידת הלימון, אנשובי, רוזמרין והשמן במעבד מזון, ואז להתמזג עם עיסה מחוספסת.
שים את הטלה בשקית מזון גדולה או קערה, ואז לשפוך על המרינדה, לעסות אותו לתוך הבשר. להשרות במקרר לפחות 1 hr, רצוי לילה.
מחממים את הברביקיו, ואז מבשלים את הטלה במשך 4-5 דקות לכל צד (תלוי בעובי הטלה ואיך אתה אוהב את זה מבושל) עד משחימים יפה בצד החיצוני.
העברה ללוח, לכסות בנייר כסף ולהשאיר לנוח 10 דקות.
מגישים מפוזרים עם גבעולי רוזמרין, ופלחי לימון עבור לסחוט מעל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שני ויינס עמק קולומביה מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 7 דולר.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.