סטייקים של פלפל ושום עם רוטב פורט
סטייקים של פלפל ושום עם רוטב פורט עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם סטייקים של פילה בקר, גרגירי פלפל, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו סטייקים של פלפל ושום עם רוטב פורט, סטייקים עם רוטב חמוציות-פורט וגבינת גורגונזולה, ו סטייקים של פילה בקר עם שומשום עם אננס, מנגו ופלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גרגירי פלפל בשקית ניילון קטנה עם רוכסן; חותם. מרסקים גרגירי פלפל בעזרת פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
שלב בקערה גרגירי פלפל, מלח ושום; משפשפים באופן שווה על סטייקים.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מוסיפים סטייקים למחבת. מנמיכים את האש; מבשלים 4 דקות מכל צד או עד למידת האלילות הרצויה.
מוציאים סטייקים מהתבנית. מכסים ושומרים על חום.
מוסיפים יציאה ומרק למחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות. מבשלים עד מופחת ל 1/4 כוס (כ 3 דקות).
מניחים סטייק 1 על כל אחת מ -4 הצלחות; מזלפים כל מנה ברוטב 1 כף.
מפזרים כל מנה עם 3/4 כפית טימין.