סטרוברי מרגריטה פריז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל תות מרגריטה להקפיא. מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת שמנת מפילדלפיה, ציפוי קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: הקפאת תות, הקפאת יוגורט תות, ו הקפאת יוגורט תות.
הוראות
מערבבים בייגלה וחמאה; לחץ בחוזקה על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
מקציפים גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף מיץ תפוזים, להכות היטב לאחר כל תוספת. מערבבים תותים כתושים.
מוסיפים ציפוי מוקצף; מערבבים עם חוט להקציף עד מעורבב היטב.
להקפיא כמה שעות או עד המשרד.
הסר מן המקפיא; לתת לעמוד במקרר על 15 דקות. לפני חיתוך לתוך 16 פרוסות לשרת. שאריות קינוח בחנות במקפיא.