סטרוגנוף פטריות בקר
אם יש לך מרק בשר בקר, יין, סטייק עגול העליון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סטרוגנוף בקר פטריות, בשר בקר ופטריות סטרוגנוף, ו פשטידת בשר ופטריות סטרוגנוף.
הוראות
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבשר ומבשלים בקבוצות עד שהוא משחימים היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את הבצל, השום, הפטרוזיליה והפטריות ומבשלים עד שהפטריות רכות.
הסר את תערובת הבשר מהמחבת. מערבבים את המרק והיין במחבת וחום לרתיחה. להפחית את החום בינוני.
מערבבים את השמנת החמוצה וקמח בקערה קטנה.
מוסיף את תערובת שמנת חמוצה למחבת. מבשלים ומערבבים עד התערובת רותחים ומתעבה. להחזיר את תערובת הבשר למחבת ומבשלים עד חם.
מגישים מעל האטריות עם פלפל שחור, אם תרצה.