קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

סטרוגנוף פטריות בקר

סטרוגנוף פטריות בקר
אם יש לך מרק בשר בקר, יין, סטייק עגול העליון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סטרוגנוף בקר פטריות, בשר בקר ופטריות סטרוגנוף, ו פשטידת בשר ופטריות סטרוגנוף.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוסיפים את הבשר ומבשלים בקבוצות עד שהוא משחימים היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מוסיפים את הבצל, השום, הפטרוזיליה והפטריות ומבשלים עד שהפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
הסר את תערובת הבשר מהמחבת. מערבבים את המרק והיין במחבת וחום לרתיחה. להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מערבבים את השמנת החמוצה וקמח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיף את תערובת שמנת חמוצה למחבת. מבשלים ומערבבים עד התערובת רותחים ומתעבה. להחזיר את תערובת הבשר למחבת ומבשלים עד חם.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
מגישים מעל האטריות עם פלפל שחור, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי