סטרומבולי חזיר-שוויצרי
סטרומבולי חזיר ושוויצרי דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 252 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם מלח, שמרים מכונת לחם, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה די גרוע. נסו חזיר וסטרומבולי שוויצרי, סטרומבולי חזיר-שוויצרי, ו חזיר וסטרומבולי שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין. עקוב אחר הוראות היצרן להנחת קמח ו -6 המרכיבים הבאים (קמח דרך חרדל) לתבנית לחם, ובחר מחזור בצק; התחל מכונת לחם.
מוציאים בצק מהמכונה (לא אופים). הופכים את הבצק למשטח מקומח, ולשים למשך 30 שניות. מכסים בצק, ומניחים לנוח 10 דקות.
מרדדים בצק לסגלגל בגודל 10 על 8 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מפזרים את החזיר והגבינה על מחצית הסגלגל, לאורך, ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ'. מקפלים בצק על מילוי, ולחץ על הקצוות והקצוות יחד כדי לאטום.
מכסים נייר אפייה גדול בנייר אפייה, ואבק בקמח תירס.
מניחים כיכר, בצד התפר כלפי מטה, על מחבת מוכנה. בצע 3 חתכים אלכסוניים בעומק 1/4 אינץ ' על פני החלק העליון של הכיכר בעזרת סכין חדה. מכסים ומניחים במקום חמים (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
לחשוף בצק; מברשת עם ביצה.
אופים בחום של 350 למשך 35 דקות או עד להשחמה. מגניב מעט.