סטרומבולי של חובב בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סלמי, פלפלים במרינדה, בצק פיצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. וזה לא כל כך מרהיב. נסו שלושה סטרומבולי בשר, סטרומבולי תלת-בשרי, ו סטרומבולי בשר וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. ספריי 2 גיליונות אפייה עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
על משטח מקומח קל, מגלגלים את שני חצאי הבצק למלבנים גדולים, על 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
3
מפזרים כל אחד עם פלפלים מתוקים, שום, תיבול איטלקי, עוזב גבול 1 אינץ'. באופן שווה להפיץ את החזיר, sopressata, סלמי, פפרוני, מוצרלה על כל אחד ממלבני הבצק.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
מוצרלה
סלאמי
פפרוני
פלפלים
שום
בצק
חם
4
באמצעות מברשת מאפה, לצייר את הגבול של קצה 1 ארוך על כל פיסת בצק עם לשטוף את הביצה. החל בקצה השני הארוך ללא שטיפת הביצים, מגלגלים כל בצק כמו ג ' לירול. חזור עם הבצק האחר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
5
מניחים על דפי אפייה מוכנים ומברישים את צמרות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
מפזרים מלח מעושן, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מלח
7
מניחים כמה חריצים בחלק העליון של הבצק עבור אוורור.
מרכיבים שתצטרך
בצק
8
אופים עד חום זהוב כמעט לחלוטין ומתחיל פריך, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך כ 10 דקות. חותכים עבה ומגישים עם המרינרה מחוממת.