סיבוב 2: פודינג לחם מתובל נושך עם רוטב חרדל תפוחים
סיבוב 2: נגיסות פודינג לחם מתובל עם רוטב חרדל תפוחים דורש סביב 14 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, עלי פטרוזיליה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כריכי פודינג מלוחים עם מרינדה בצל מתוק, פודינג לחם תפוחים עם רוטב קרמל, ו פודינג לחם תפוחים עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצה, חלב ומלח ופלפל, לפי הטעם. חותכים כל פודינג לחם מלוח במחצית אופקית. זרוק כל פודינג לחם חצי לתוך תערובת ביצה וחלב, ולוודא שכל צד מצופה. בזהירות לשים את השמן החם ומטגנים עד חום ופריך, 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רכז לימונדה מופשר, מחולק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
הסר לצלחת מרופדת במגבת נייר ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם, בעוד עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מעבירים למגש ומגישים עם רוטב חרדל תפוח.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
לשימור,
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
בקערה קטנה להקציף יחד את רסק התפוחים, שמנת חמוצה וחרדל עד מעורבב היטב.
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטה
8
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני מטגנים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את הנקניק ומערבבים על החום עד שהשחימו ובישלו דרכו.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
10
בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, החלב, התיבול האיטלקי והמלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
מוסיפים את הלחם הקוביות לתערובת הביצים ונותנים לתערובת הביצה והלחם לשבת לפחות 30 דקות במקרר כדי לאפשר ללחם לספוג את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
(קיבלר)
12
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
הסר את תערובת הביצים מהמקרר, להוסיף את הנקניק ואת הפטריות ומערבבים לשלב. מצקת את תערובת פודינג הלחם לתוך קופסאות מאפין ואופים עד הסט, על 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
רכז לימונדה מופשר, מחולק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
מצקת
14
הסירו את הפודינג מקופסאות המאפין לצלחת הגשה והגשו.