סיגרים בקלאווה
המתכון בקלאווה סיגרים יכול לספק הכמיהה המזרח התיכון שלך בסביבה 2 שעות ו 10 דקות. והוא מספק כ 20 מנות . מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, סירופ, מאפה פילו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו בוראקקיה (בקלאווה 'סיגרים'), סיגרים טורקיים, ו סיגרים פילו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הסירופ: בסיר בינוני על חום בינוני, לשלב את כל החומרים, להביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 20 עד 30 דקות. מניחים בצד להתקרר, ואז מסננים לתוך קערה בינונית.
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
כדי להפוך את המילוי: בקערה נקייה, להוסיף ביצה לבן והכה עם מערבל יד עד עבה, על 5 עד 6 דקות. בקערה בינונית, לשלב את האגוזים, אגוזי פקאן, סוכר חום וציפורן. מקפלים בעדינות את החלבונים ביצה 3/4 כוס הסירופ, עד בשילוב.
הסר את הפילו מהחבילה, להיות זהיר כדי לשמור אותו מכוסה וקריר. קח את גיליון 1 ולשים אותו על משטח עבודה. מברשת בעדינות עם חמאה לקפל במחצית.
הוסף כ 1/4 מילוי כוס, לקראת המחצית התחתונה של המאפה לקפל על הקצה הארוך.
להפשיל, תוחב בקצוות כפי שאתה מגלגל. הגדר על גיליון אפייה מצופה קלף ומברשת עם חמאה. חזור עד שכל הסיגרים הם התאספו.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 35 דקות, לפקוח עין עליהם כך שהם לא חום מהר מדי.
הסר מהתנור, תן מגניב במשך 2 דקות. על משטח עבודה נקי, לחתוך את בקלאווה לשניים על האלכסון ולהעביר מגש הגשה או מגש.
טפטוף עם סירופ שנותר, מפזרים שקדים חתוכים ואבק עם אבקת סוכר. ניתן להגיש חם או בטמפרטורת החדר.