המתכון בקלאווה סיגרים יכול לספק הכמיהה המזרח התיכון שלך בסביבה 2 שעות ו 10 דקות. והוא מספק כ 20 מנות . מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, סירופ, מאפה פילו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו בוראקקיה (בקלאווה 'סיגרים'), סיגרים טורקיים, ו סיגרים פילו (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הסירופ: בסיר בינוני על חום בינוני, לשלב את כל החומרים, להביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 20 עד 30 דקות. מניחים בצד להתקרר, ואז מסננים לתוך קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
כדי להפוך את המילוי: בקערה נקייה, להוסיף ביצה לבן והכה עם מערבל יד עד עבה, על 5 עד 6 דקות. בקערה בינונית, לשלב את האגוזים, אגוזי פקאן, סוכר חום וציפורן. מקפלים בעדינות את החלבונים ביצה 3/4 כוס הסירופ, עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מקלות קינמון קצרים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
הסר את הפילו מהחבילה, להיות זהיר כדי לשמור אותו מכוסה וקריר. קח את גיליון 1 ולשים אותו על משטח עבודה. מברשת בעדינות עם חמאה לקפל במחצית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
2
הוסף כ 1/4 מילוי כוס, לקראת המחצית התחתונה של המאפה לקפל על הקצה הארוך.
3
להפשיל, תוחב בקצוות כפי שאתה מגלגל. הגדר על גיליון אפייה מצופה קלף ומברשת עם חמאה. חזור עד שכל הסיגרים הם התאספו.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 35 דקות, לפקוח עין עליהם כך שהם לא חום מהר מדי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר מהתנור, תן מגניב במשך 2 דקות. על משטח עבודה נקי, לחתוך את בקלאווה לשניים על האלכסון ולהעביר מגש הגשה או מגש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
טפטוף עם סירופ שנותר, מפזרים שקדים חתוכים ואבק עם אבקת סוכר. ניתן להגיש חם או בטמפרטורת החדר.