סינטה צרובה עם בצל אדום בלסמי, גרגיר נחלים ותפוזים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? סינטה צרובה עם בצל אדום בלסמי, גרגיר הנחלים, תפוזים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, סטייק סינטה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סינטה צרובה ברוטב בלסמי מתוק, תפוזים, בצל אדום בקרמל ותרד עם ויניגרט בלסמי, ו תפוזים, בצל אדום בקרמל ותרד תינוק בבלסמי Vi.
הוראות
מניחים את הסטייק על צלחת גדולה ומפזרים מלח ופלפל מכל הצדדים. במחבת nonstick גדולה, מעל חום גבוה, חום 1 כף שמן זית.
מוסיפים את חתיכות הסטייק ומבשלים 4 עד 5 דקות בכל צד עבור מדיום רייר.
הסר מהמחבת לכסות כדי להתחמם. להפחית את החום בינוני גבוה ולהוסיף את הבצל, משליך מדי פעם עד פריך רך משחי קל, על 5 דקות.
מוסיפים את חומץ בלסמי ומבשלים 2 דקות יותר. בקערה גדולה, מערבבים את גרגיר הנחלים עם הקטעים הכתומים ואת שמן הזית הנותר. מחלקים את הסטייק באופן שווה בין 4 קערות רדודות העליון עם בצל מזוגג.
מגישים עם גרגיר הנחלים וקטעים כתומים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של דריוש עם 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
![מרלו עם חתימה של דריוש]()
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק