קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

סיפור Bap: תמנון פיקנטי על אורז (Nakji Dup Bap)

סיפור Bap: תמנון פיקנטי על אורז (Nakji Dup Bap)
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? סיפור Bap: תמנון פיקנטי על אורז (Nakji Dup Bap) יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קערות אורז, שימו את הרגליים במסננת, שימו את האורז בקערות ומעל זה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חתיכות פקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קינמון פקאן כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו ארוחת ערב הלילה: Bucatini עם רוטב תמנון התינוק הפיקנטי של ריטה, שרימפס ברביקיו של מר Story, ו סיפור ושאלה (מתכונים דומים).

מרכיבים

4פרוסותלחתיכות בגודל ביסלחתיכות בגודל ביס7בלאנש שעועית נבטים במים רותחים במשך כ 1-2 דקותבלאנש שעועית נבטים במים רותחים במשך כ 1-2 דקות9פרוסותשאר הירקות. אתה יכול להשתמש בכל סוג של ירק שאתה אוהב. כרוב ופלפלים הם גם אפשרויות טובותשאר הירקות. אתה יכול להשתמש בכל סוג של ירק שאתה אוהב. כרוב ופלפלים הם גם אפשרויות טובות101 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר10. שים קצת שמן במחבת תחתית כבדה מחומם בינוני. מוסיפים בצל, גזר וקישואים. מבשלים עד מתרכך10. שים קצת שמן במחבת תחתית כבדה מחומם בינוני. מוסיפים בצל, גזר וקישואים. מבשלים עד מתרכך1גב שומן חזירגב שומן חזיר4קרום: פירורי קרקר גרהםמשחת צ'ילי אדומהמשחת צ'ילי אדומה2שים את הרגליים במסננת עם כפית קמח וכפית כמובן מלח. לשפשף אותו היטב עם הידייםשים את הרגליים במסננת עם כפית קמח וכפית כמובן מלח. לשפשף אותו היטב עם הידיים1גבינת פרמזן מגוררתרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1צ'ילי ירוקצ'ילי ירוק4קצת קישואים קצוציםבצל ירוקבצל ירוק11לאחר מכן מוסיפים את הבצל הירוק ופלפל ירוק. מבשלים 1-2 דקותלאחר מכן מוסיפים את הבצל הירוק ופלפל ירוק. מבשלים 1-2 דקות1חלק Prepping התמנוןחלק Prepping התמנון12מוסיפים את הרוטב והתמנוןמוסיפים את הרוטב והתמנון1הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר1קרום: פירורי קרקר גרהםתמצית שזיףתמצית שזיף4קרום: פירורי קרקר גרהםאבקת צ'ילי אדום (להתאים את זה אם אתה לא אוהב את זה חריף מדי)אבקת צ'ילי אדום (להתאים את זה אם אתה לא אוהב את זה חריף מדי)3קערות אורז מבושלקערות אורז מבושל14שים את האורז לתוך קערות ולמעלה אותו עם כמה נבטי שעועית ותמנון. מקשטים עם אצות ושומשוםשים את האורז לתוך קערות ולמעלה אותו עם כמה נבטי שעועית ותמנון. מקשטים עם אצות ושומשום3קרום: פירורי קרקר גרהםסירופ בישול קוריאני (אתה יכול להחליף עם אגבה)סירופ בישול קוריאני (אתה יכול להחליף עם אגבה)3קרום: פירורי קרקר גרהםיין אורזיין אורז2קרום: פירורי קרקר גרהםקורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן1גבינת פרמזן מגוררתזרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים4קצת קישואים קצוציםכתוש אצות מתובלות ושומשום קלוי לקישוטכתוש אצות מתובלות ושומשום קלוי לקישוט2קרום: פירורי קרקר גרהםצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ1לתפוח אדמה גדול, חתוך לקוביותנבטים היונבטים היו1תחתוך את הראשים של התמנונים. ודא שאתה לא לחתוך דרך הראש כמו הדיו ילך לכל מקוםתחתוך את הראשים של התמנונים. ודא שאתה לא לחתוך דרך הראש כמו הדיו ילך לכל מקום1גבינת פרמזן מגוררתתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה3טובלים את התמנון לתוך מים רותחים במשך 3 שניות כל אחדטובלים את התמנון לתוך מים רותחים במשך 3 שניות כל אחד3יש לשטוף היטב במים זורמיםיש לשטוף היטב במים זורמים1קטן6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6מערבבים היטב ומניחים בצד בזמן שאתה מכין את הדברים האחריםמערבבים היטב ומניחים בצד בזמן שאתה מכין את הדברים האחרים3תמנון (nakji) רצוי טרי. ניתן למצוא בשווקים קוריאניים או אסיאתיים אחריםתמנון (nakji) רצוי טרי. ניתן למצוא בשווקים קוריאניים או אסיאתיים אחרים8לשטוף ולנקז. מתבלים במעט שמן שומשום ומלחלשטוף ולנקז. מתבלים במעט שמן שומשום ומלח13מערבבים ומבשלים עוד כמה דקות עד שהתמנון רק מבושל דרך. אתה לא רוצה לבשל יותר מדי את התמנון כפי שהוא יקבל גומימערבבים ומבשלים עוד כמה דקות עד שהתמנון רק מבושל דרך. אתה לא רוצה לבשל יותר מדי את התמנון כפי שהוא יקבל גומי