קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

סיר איטי חמש עשרה מרק שעועית

סיר איטי חמש עשרה מרק שעועית
סיר איטי חמש עשרה מרק שעועית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 259 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך בייקון, חזיר בשרי, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-20 דקות. . וזה די טוב. נסו סיר בישול איטי חמש עשרה שעועית ומרק ירקות (סיר חרס) (יום שני ללא בשר), חמש עשרה דקות " מרק שעועית שחורה, ו שעועית חיל הים, בייקון ומרק תרד (סיר לחץ, תנור איטי או תנור למעלה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את משכן החזיר בתוך תנור איטי 5 עד 6 ליטר, ולמלא חצי הדרך מלא עם מים. הגדר לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים את הבייקון לכמה דקות, ולאחר מכן מוסיפים בצל, גזר וכרוב. לבשל, ערבוב לעתים קרובות במשך כ 5 דקות. מערבבים אבקת צ ' ילי ושום; לבשל במשך 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים את התערובת לבישול איטי, ומוסיפים שעועית, עגבניות ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
כיסוי, ומבשלים 2 שעות על גבוה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 6 עד 7 שעות, או עד שעועית מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
5
מעבירים את שוק החזיר ללוח חיתוך, מסירים בשר מעצם ומחזירים בשר לבישול איטי. מתבלים במלח ופלפל טחון טרי לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ