סיר לחץ בשר חזיר פילה
זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-40 דקות. אם יש לך מרק עוף, פילה חזיר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . נסו בשר חזיר קרניטס בסיר הלחץ, צלעות חזיר סיר לחץ, ו מרק חזיר וניוקי סיר לחץ (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הכוסברה, שמן זית, מיץ ליים, שום, פתיתי פלפל אדום, ומלח בבלנדר עד חלקה; יוצקים לתוך שקית פלסטיק גדולה resealable.
הוסף את בשר החזיר tenderloin לשקית ולתפעל כדי להבטיח שהוא מכוסה במרינדה.
הסר כמה שיותר אוויר מן השקית ככל האפשר לפני האיטום. להשרות במקרר 8 שעות ללילה.
מערבבים את מרק העוף ומיץ לימון יחד בתחתית סיר לחץ.
הנח את הפילה לתוך הנוזל בסיר האיטי.
יוצקים את המרינדה הנותרים מן התיק מעל tenderloin.
חותם ומנעול סיר לחץ ומבשלים מעל חום גבוה כדי לבנות לחץ עד צלילי המחוון. להפחית את החום בינוני לבשל במשך 25 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 5 דקות. לרוץ מתחת למים קרים כדי לעזור לשחרר את הלחץ לפני סגירת המכסה. חותכים את הפילה לתוך מדליונים לשרת.