קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 52 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

סיר שוקולד של קרם ברולה

סיר שוקולד של קרם ברולה
שוקולד פוט דה קרם ברולה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 551 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 47g של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי אבקת אספרסו מיידית, סוכר, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 52 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה שוקולד, ו קרם ברולה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F. מסדרים 6 (6-אונקיה) ramekins במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
2
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה. בסיר בינוני כבד, משלבים את הקרם הכבד ואבקת האספרסו המיידית ומביאים כמעט לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שמנת כבדהשמנת כבדה
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
3
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד. אפשר לשבת 1 דקה. באמצעות מקצף, לשלב את החומרים עד השוקולד נמס לחלוטין ואת התערובת חלקה. (אתה יכול גם לחמם את השמנת במיקרוגל עד כמעט רותח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מקציףמקציף
4
יוצקים על השוקולד ואבקת האספרסו.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שוקולדשוקולד
5
בואו לשבת 2 דקות, ולאחר מכן להקציף לשלב.)
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
לטאטא את חלמוני ביצה, גרידת תפוזים וסוכר בקערה גדולה כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא בתערובת שוקולד חם ומערבבים עד המרכיבים משולבים.
מרכיבים שתצטרך
שוקו חםשוקו חם
גרידה כתומהגרידה כתומה
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
חלק את פודינג שווה בין הכוסות באמצעות מצקת 4-אונקיה או מצקת 6-אונקיה. באמצעות מגבת נייר רטובה, לנקות את הצדדים של ramekins, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקתמצקת
8
יוצקים מספיק מים חמים לתוך המחבת לבוא באמצע הדרך את הצדדים של הכוסות. (אתה יכול גם למקם את ramekins במחבת הצלייה, למקם את המחבת בתנור ויוצקים את המים לתוך המחבת, באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.)
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
9
אופים את פודינג עד רק להגדיר סביב הקצוות אבל עדיין רך במרכז, 35 עד 40 דקות. בזהירות להסיר את ramekins מן המים. מקררים, חשופים, עד שקר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מפזרים 1 עד 2 כפיות סוכר באופן שווה על כל פודינג. להרים את ramekin בעדינות לסובב את הסוכר כדי להפיץ באופן שווה. עבודה עם 1 סיר דה קרם בכל פעם, להחזיק מבער כך הלהבה היא 2 סנטימטרים מעל פני השטח. החל במרכז ועובד בתנועה מעגלית, לחמם את הסוכר עד שהוא נמס caramelizes.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סירסיר
11
הערה של קוק: אל תהסס לנסות שוקולדים שונים או שילוב של 2 או יותר. שוקולד חלב מוסיף מתיקות רכה לתערובת, בעוד שוקולד מריר מתוק מוסיף מורכבות עשירה. אני מוצא את הילדים (ואת הילד בכמה מבוגרים) זעקת שוקולד חלב ומבוגרים רבים אוהבים את semisweet או מריר. לחלופין, לשחק עם טעמים. להחליף את אבקת האספרסו עבור התזה של ליקר פטל, כמו Chambord או Framboise לגימור פירותי. ניסוי ולמצוא את מה שאתה אוהב-זה כיף!
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוקשוקולד מריר-מתוק
ChambordChambord
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שוקולד חלבשוקולד חלב
12
לפידי גז פרופאן דליקים מאוד ויש להרחיק אותם מחום, להבה פתוחה וחשיפה ממושכת לאור השמש. הם צריכים לשמש רק באזורים מאווררים היטב. בעת הדלקת לפיד גז פרופאן, למקם את הלפיד על משטח שטוח ויציב, פונה ממך. להדליק את הגפרור או מצית ולאחר מכן לפתוח את שסתום הגז. תדליק את סילון הגז, ותפוצץ את הגפרור. תמיד לכבות את שסתום מבער "אצבע חזק" כאשר סיים להשתמש לפיד. ילדים לא צריכים להשתמש מבער גז פרופאן ללא השגחת מבוגר.