סיר שוקולד של קרם ברולה
שוקולד פוט דה קרם ברולה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 551 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 47g של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי אבקת אספרסו מיידית, סוכר, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 52 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה שוקולד, ו קרם ברולה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F. מסדרים 6 (6-אונקיה) ramekins במחבת צלייה.
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה. בסיר בינוני כבד, משלבים את הקרם הכבד ואבקת האספרסו המיידית ומביאים כמעט לרתיחה מעל חום בינוני.
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד. אפשר לשבת 1 דקה. באמצעות מקצף, לשלב את החומרים עד השוקולד נמס לחלוטין ואת התערובת חלקה. (אתה יכול גם לחמם את השמנת במיקרוגל עד כמעט רותח.
יוצקים על השוקולד ואבקת האספרסו.
בואו לשבת 2 דקות, ולאחר מכן להקציף לשלב.)
לטאטא את חלמוני ביצה, גרידת תפוזים וסוכר בקערה גדולה כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא בתערובת שוקולד חם ומערבבים עד המרכיבים משולבים.
חלק את פודינג שווה בין הכוסות באמצעות מצקת 4-אונקיה או מצקת 6-אונקיה. באמצעות מגבת נייר רטובה, לנקות את הצדדים של ramekins, במידת הצורך.
יוצקים מספיק מים חמים לתוך המחבת לבוא באמצע הדרך את הצדדים של הכוסות. (אתה יכול גם למקם את ramekins במחבת הצלייה, למקם את המחבת בתנור ויוצקים את המים לתוך המחבת, באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.)
אופים את פודינג עד רק להגדיר סביב הקצוות אבל עדיין רך במרכז, 35 עד 40 דקות. בזהירות להסיר את ramekins מן המים. מקררים, חשופים, עד שקר.
מפזרים 1 עד 2 כפיות סוכר באופן שווה על כל פודינג. להרים את ramekin בעדינות לסובב את הסוכר כדי להפיץ באופן שווה. עבודה עם 1 סיר דה קרם בכל פעם, להחזיק מבער כך הלהבה היא 2 סנטימטרים מעל פני השטח. החל במרכז ועובד בתנועה מעגלית, לחמם את הסוכר עד שהוא נמס caramelizes.
הערה של קוק: אל תהסס לנסות שוקולדים שונים או שילוב של 2 או יותר. שוקולד חלב מוסיף מתיקות רכה לתערובת, בעוד שוקולד מריר מתוק מוסיף מורכבות עשירה. אני מוצא את הילדים (ואת הילד בכמה מבוגרים) זעקת שוקולד חלב ומבוגרים רבים אוהבים את semisweet או מריר. לחלופין, לשחק עם טעמים. להחליף את אבקת האספרסו עבור התזה של ליקר פטל, כמו Chambord או Framboise לגימור פירותי. ניסוי ולמצוא את מה שאתה אוהב-זה כיף!
לפידי גז פרופאן דליקים מאוד ויש להרחיק אותם מחום, להבה פתוחה וחשיפה ממושכת לאור השמש. הם צריכים לשמש רק באזורים מאווררים היטב. בעת הדלקת לפיד גז פרופאן, למקם את הלפיד על משטח שטוח ויציב, פונה ממך. להדליק את הגפרור או מצית ולאחר מכן לפתוח את שסתום הגז. תדליק את סילון הגז, ותפוצץ את הגפרור. תמיד לכבות את שסתום מבער "אצבע חזק" כאשר סיים להשתמש לפיד. ילדים לא צריכים להשתמש מבער גז פרופאן ללא השגחת מבוגר.