סירי שוקולד דה קרם
סירי שוקולד דה קרם עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 903 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שעועית וניל, חצי וחצי, שוקולד חצי -weet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סירי שוקולד דה קרם, סירי שוקולד דה קרם, ו סירי שוקולד דה קרם.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
בסיר קטן, על אש נמוכה, להביא את החלב, חצי וחצי, תמצית שקדים, זרעי וניל תרמיל וניל לרתיחה עדינה. ממיסים את השוקולד בחלק העליון של דוד כפול. בקערה גדולה, מוסיפים את הביצים, הקקאו והסוכר וקציף לשלב.
יוצקים את תערובת החלב המחוממת לתוך השוקולד המומס ומקציפים לשלב. מזג את תערובת הביצים לתוך תערובת השוקולד, והוסיף אותו לאט כדי למנוע את הביצים ערבול. אל תגזים. אתה רוצה את החומרים כדי להיות מעורבב אבל לא מוקצף או מבעבע.
יוצקים את התערובת לתוך כוסות קטנות, מילוי כמעט עד למעלה.
שים את הכוסות במחבת אפייה ולמלא את המחבת עם 2 סנטימטרים של מים. מכסים את החלק העליון של המחבת בנייר אלומיניום. זה ימנע את רפרפת מ יצירת עור קשה כפי שהוא מבשל.
שים את המחבת במרכז התנור ואופים עד שהפודינג מוגדר אבל עדיין קצת רופף, 25 עד 30 דקות.
בזהירות להסיר את הכוסות מהאמבט מים ולאפשר להם להתקרר במשך 30 דקות
מגישים עם מנה של קצפת או לקרר לילה, לפני ההגשה עם הקצפת.