קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלומי עם ענבים Mostarda וחיטה מלאה Gnocci פריטי

סלומי עם ענבים Mostarda וחיטה מלאה Gnocci פריטי
Salumi עם Mostardan ענבים חיטה מלאה Gnocci פריטי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. אם יש לכם גבינת פרמזן, חלב חם, חומץ שמפניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שומר-חזיר מעושן שום עם שומר Gremolatan ו ענבים Mostarda, חיטה מלאה ענבים אגוז בננה מאפינס, ו Gnocci עם ירקות פטה.

הוראות

1
להביא את כל החומרים למעט חרדל להתבשל בסיר גדול כבד על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מבשלים עד נוזלים מתעבים וענבים רכים אבל רובם עדיין ללא פגע, ערבוב לעתים קרובות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים בחרדל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. מגניב, כיסוי, וצינה.
מרכיבים שתצטרך
1
מערבבים חלב חם וסוכר בקערה קטנה; מערבבים בשמרים.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו לעמוד עד התערובת נראית ספוגית, על 6 דקות.
3
מערבבים 3/4 כוס קמח, מלח, קאיין בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים 7 כפות מים פושרים, 1 כפית שמן זית ותערובת שמרים; מערבבים עד לצורות בצק רכות מעט דביקות. מעיל עוד קערה גדולה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים בצק והופכים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
6
בואו בצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
7
ללוש בצק על משטח העבודה עד חלקה, זרועים קלות עם יותר קמח אם דביק מאוד. מחלקים בצק לשניים. לעצב כל חצי לתוך 2 אינץ 'רחב 1/3 אינץ' עבה מלבן. מכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
8
הגדר את מכונת הפסטה להגדרה הרחבה ביותר. הפעל 1 מלבן דרך המכונה 6 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
9
חותכים את הבצק במחצית לרוחב; הופכים את המכונה להגדרה הצרה הבאה. המשך להפעיל בצק דרך המכונה, התאמת להגדרה הצרה הבאה לאחר כל 6 עובר, עד שכל רצועה היא כ 4 אינץ 'רחב, 12 אינץ' ארוך, ו 1/16 אינץ ' עבה. חזור עם מלבן הבצק השני.
מרכיבים שתצטרך
10
חותכים כל רצועת בצק לרוחב לרצועות 1 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
11
יוצקים שמן קנולה לתוך סיר גדול לעומק של 1 אינץ'. צרף מדחום מטגנים עמוקים למחבת; שמן חום מעל חום בינוני עד בצק 177°. Fry בקבוצות עד זהב פריך, על 2 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
12
העברה לתבנית אפייה מרופדת בנייר מגבת.
13
מפזרים ניוקי חם עם גבינה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 6 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
14
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש בתנור 177° על 5 דקות.
1
תארגן את סלומי על מגש.
2
מגישים עם mostarda וניוקי.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר6קצת קישואים קצוציםשמן קנולה (לטיגון עמוק)שמן קנולה (לטיגון עמוק)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ שמפניהחומץ שמפניה6קצת קישואים קצוציםמגוון פרוסות דקיקות של בשרים איטלקיים נרפאו (כגון סלמי, מורטדלה, פרושוטו, ספק, ו coppa)מגוון פרוסות דקיקות של בשרים איטלקיים נרפאו (כגון סלמי, מורטדלה, פרושוטו, ספק, ו coppa)1גבינת פרמזן מגוררתחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1אוראו ממולאים כפוליםרוזמרין טרי קצוץרוזמרין טרי קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםחם (105°f עד 115°F) חלב מלאחם (105°f עד 115°F) חלב מלא2קרום: פירורי קרקר גרהםלתיבול בשרלתיבול בשר1אוראו ממולאים כפוליםשמן זית כתית מעולה ועוד עבור קערת ציפוישמן זית כתית מעולה ועוד עבור קערת ציפוי1רצועהקליפה של 1 כתום, הוסרו עם מקלף ירקותקליפה של 1 כתום, הוסרו עם מקלף ירקות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת היטבגבינת פרמזן מגוררת היטב907פלפל האבנרוכוסות נבעו ענבים אדומים ללא זרעים (אודותכוסות נבעו ענבים אדומים ללא זרעים (אודות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום קצוץבצל אדום קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםפלפל אדום מרוסק מיובשפלפל אדום מרוסק מיובש1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)(scant) מלח(scant) מלח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה7קרום: פירורי קרקר גרהםמים פושריםמים פושרים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר(או יותר) קמח מחיטה מלאה(או יותר) קמח מחיטה מלאה