סלומי עם ענבים Mostarda וחיטה מלאה Gnocci פריטי
Salumi עם Mostardan ענבים חיטה מלאה Gnocci פריטי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. אם יש לכם גבינת פרמזן, חלב חם, חומץ שמפניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שומר-חזיר מעושן שום עם שומר Gremolatan ו ענבים Mostarda, חיטה מלאה ענבים אגוז בננה מאפינס, ו Gnocci עם ירקות פטה.
הוראות
להביא את כל החומרים למעט חרדל להתבשל בסיר גדול כבד על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מבשלים עד נוזלים מתעבים וענבים רכים אבל רובם עדיין ללא פגע, ערבוב לעתים קרובות, כ -30 דקות.
מערבבים בחרדל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. מגניב, כיסוי, וצינה.
מערבבים חלב חם וסוכר בקערה קטנה; מערבבים בשמרים.
בואו לעמוד עד התערובת נראית ספוגית, על 6 דקות.
מערבבים 3/4 כוס קמח, מלח, קאיין בקערה גדולה.
מוסיפים 7 כפות מים פושרים, 1 כפית שמן זית ותערובת שמרים; מערבבים עד לצורות בצק רכות מעט דביקות. מעיל עוד קערה גדולה עם שמן זית.
מוסיפים בצק והופכים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומגבת מטבח.
בואו בצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
ללוש בצק על משטח העבודה עד חלקה, זרועים קלות עם יותר קמח אם דביק מאוד. מחלקים בצק לשניים. לעצב כל חצי לתוך 2 אינץ 'רחב 1/3 אינץ' עבה מלבן. מכסים בניילון נצמד.
הגדר את מכונת הפסטה להגדרה הרחבה ביותר. הפעל 1 מלבן דרך המכונה 6 פעמים.
חותכים את הבצק במחצית לרוחב; הופכים את המכונה להגדרה הצרה הבאה. המשך להפעיל בצק דרך המכונה, התאמת להגדרה הצרה הבאה לאחר כל 6 עובר, עד שכל רצועה היא כ 4 אינץ 'רחב, 12 אינץ' ארוך, ו 1/16 אינץ ' עבה. חזור עם מלבן הבצק השני.
חותכים כל רצועת בצק לרוחב לרצועות 1 אינץ ' רחב.
יוצקים שמן קנולה לתוך סיר גדול לעומק של 1 אינץ'. צרף מדחום מטגנים עמוקים למחבת; שמן חום מעל חום בינוני עד בצק 177°. Fry בקבוצות עד זהב פריך, על 2 דקות לכל אצווה.
העברה לתבנית אפייה מרופדת בנייר מגבת.
מפזרים ניוקי חם עם גבינה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 6 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש בתנור 177° על 5 דקות.
מגישים עם mostarda וניוקי.