סלט אדובו חזיר פילה עם שזיפים ושקדים
סלט אדובו חזיר פילה עם שזיפים ושקדים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך כרוב נאפה, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השקדים רסיסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד Ganache אבוקדו כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: סלט אדובו חזיר פילה עם שזיפים ושקדים, בשר חזיר צלוי עם שזיפים, ו בשר חזיר צלוי טנדרלוין ושזיפים עם רוטב גבינת עיזים שמנת.
הוראות
פירה הראשון שבעה מרכיבים בתוספת 2 Tbs. שמן בבלנדר עד חלקה, על 30 שניות.
יוצקים את כל אבל 3/4 כוס תערובת לתוך שקית רוכסן בגודל גלון.
מוסיפים בשר; חותם ומקרר 30 דקות עד 4 שעות.
להקציף 1/4 כוס שמן זית לתערובת הנותרת עבור ההלבשה.
מברשת שזיפים עם שמן; העונה עם מלח ופלפל. טוסט שקדים בתנור 350 מעלות במשך 4 דקות. כרוב קצוץ דק. שים הכל בצד.
להדליק אש בצד אחד של הגריל, כך שיש לך חום ישיר ועקיף. כאשר גחלים מכוסים אפר לבן, שזיפים במקום, בצד לחתוך למטה, בשר על חום ישיר; כיסוי וגריל עד הבשר הוא צרוב היטב, 5 דקות. ואז להפוך חזיר לצרוב בצד השני, 5 דקות יותר, סידור מחדש שזיפים כדי להבטיח אפילו בראונינג. הזז בשר ושזיפים לחום עקיף; כיסוי וגריל 12 עד 13 דקות, או עד מדחום בשר מוכנס בקצה העבה ביותר של אוגרי בשר 145 מעלות F (63 מעלות C).
הסר בשר ושזיפים לצלחת; בואו לשבת 5 דקות או עד 1 שעה.
חותכים חזיר, לרוחב, לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. לזרוק כרוב עם שקדים, מלח, פלפל ורוב ההלבשה. מסדרים סלט כרוב בכל אחת משש קערות רדודות.
מניחים חלק חזיר על כל ו 2 חצאים שזיפים לצד.
טפטוף עם נשאר ההלבשה; לקשט עם כוסברה.