סלט אורזו וארוגולה
סלט אורזו וארוגולה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 670 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, שום, תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סלט אורזו עם תירס, ארוגולן ועגבניות שרי, עוף צלוי בלימון עם סלט ארוגולה ואורזו מקורר, ו עוף צלוי בלימון עם סלט ארוגולה ואורזו מקורר מ-T (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל orzo במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, על 12 דקות.
מערבבים אורזו, בצל ירוק, תירס, חמוציות, פלפל אדום, שקדים, בזיליקום, ארוגולה, גבינת פרמזן, מלח ופלפל שחור טחון בקערה גדולה; להפריש.
מקציפים יחד חומץ בלסמי, מיץ לימון, חרדל דיז ' ון, שום, סוכר, בזיליקום, שמן קנולה, שמן זית, מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם.
לטפטף מעל סלט אורזו ולזרוק למעיל.