סלט אורזו עגבניות שרי
סלט orzo עגבניות דובדבן דורש סביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתאבן זה יש 271 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, אם יש לך פסטה orzo, מלח, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלט אורזו עם תירס, ארוגולן ועגבניות שרי, טארט דובדבן בלסמי בגריל ירקות קיץ סלט Orzo, ו סלט עגבניות ובזיליקום אורזו.
הוראות
לבשל פסטה orzo במים מלוחים: להביא סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה מתגלגלת.
מוסיפים את האורזו, מערבבים אותו כך שהוא לא ידבק לתחתית המחבת. מבשלים, חשופים, ברתיחה גבוהה עד אל דנטה, מבושל דרך אבל עדיין קצת מוצק.
מסננים את הפסטה (זה עוזר להשתמש מסננת רשת דקה בשביל זה כמו אורזו הקטן עשוי לעבור דרך חורים במסננת), ולשטוף עם מים קרים כדי לעצור את הפסטה מלבשל עוד יותר.
לזרוק פסטה עם שמן זית, עגבניות, פטה, מלפפון, בצל ירוק, אורגנו, מיץ לימון, פלפל: לזרוק את הפסטה עם שמן זית בקערה גדולה. בשלב זה אתה יכול להתקדם ולהירגע עד שאתה מוכן לשרת (או תחבורה למסיבה).
לזרוק עם שאר החומרים, עגבניות, גבינת פטה, מלפפון, בצל ירוק, אורגנו, מיץ לימון ופלפל שחור. הפטה מלוח אז אתה לא צריך להוסיף יותר מלח.