סלט אטריות זכוכית עם שרימפס
סלט אטריות זכוכית עם שרימפס הוא חלב חינם ו pescatarian מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם פסטה שיער מלאך, בצל מרוסק, עצמות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט אטריות עוף וזכוכית, איך לבשל: זכוכית (צלופן) סלט אטריות, ו Yam Woon Sen, סלט אטריות זכוכית תאילנדית (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 3 עד 4 ליטר מעל חום גבוה, להביא 1 1/2 עד 2 ליטרים מים לרתיחה. בינתיים, לשטוף עוף; לקצוץ לחתיכות 1/4 אינץ'.
מוסיפים חוטי שעועית או פסטה שיער מלאך למים רותחים ומערבבים להפריד; לבשל עד בקושי מכרז לנשוך, 3 עד 4 דקות. מערבבים עוף ומבשלים רק עד העוף הוא לבן במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך כדי לבדוק) ואטריות במכרז, על 1 דקה.
מסננים אטריות ועוף; לשטוף עם מים קרים לנקז ביסודיות.
בקערה, לשלב תערובת אטריות עם שרימפס, בצל אדום, שום כבוש, פלפל, כוסברה, ובצל ירוק. בקערה קטנה, מערבבים נוזלים משום כבוש, מיץ ליים, סוכר ורוטב דגים לפי הטעם.
ממש לפני ההגשה, לשלב רוטב עם תערובת אטריות. מחלקים ארוגולה שווה בין צלחות ארוחת ערב, או לארגן את כל על מגש גדול. סלט אטריות זכוכית על או ליד ירקות.
טפטוף כל רוטב שנותר בקערה מעל ארוגולה.