סלט אטריות שומשום
. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלט אטריות שומשום, סלט אטריות שומשום, ו סלט אטריות שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את פסטה שיער המלאך, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשיכה, 4 עד 5 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
לטאטא יחד את שמן שומשום, רוטב סויה, חומץ בלסמי, שמן צ ' ילי, וסוכר בקערה גדולה. לזרוק את הפסטה ברוטב, ואז מפזרים זרעי שומשום, בצל ירוק, ופלפל פעמון.
מגישים חמים, או מכסים ומקררים לסלט קר.