קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות17
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט אמברוזיה חדש

סלט אמברוזיה חדש
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך אבוקדו, עלי בזיליקום, מיץ מ 2 לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן שלם 30, וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: סלט אמברוזיה # 100, 5 כוס סלט אמברוזיה, ו סלט אמברוזיה.

הוראות

1
הפוך את הסלט: בקערה גדולה, לשלב את כל החומרים לסלט.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
הפוך את הרוטב: בקערה בינונית, לטאטא יחד שמן, חלב חמאה, ומיץ ליים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים שום, קוקוס, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
להקציף עד בשילוב.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
יוצקים על סלט וזורקים למעיל.

מרכיבים