סלט אנטיפסטו פוטלוק מתכון יכול להתבצע בסביבות 15 דקות. אתה מקבל תוספת שמגישה 16. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 197 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. אם יש לכם פלפל, מלח, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 27%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט פסטה של פוטלוק אנטיפסטו, סלט קוסקוס אנטיפסטו עם ויניגרט עגבניות בתוספת שיפודי אנטיפסטו, ו סלט אטריות ראמן אסייתי פריך (הידוע גם בשם בעצם סלט הפוטלוק הטוב ביותר אי פעם).
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה; מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
2
מניחים בקערת סלט גדולה. מערבבים פנימה את 12 המרכיבים הבאים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בקערה קטנה, לטאטא שמן ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים מעל סלט וזורקים למעיל. מכסים ומקררים 6 שעות או לילה. מערבבים לפני ההגשה.