סלט אספרגוס עם פלפל פיקיו וצלפים (Ensalada de Espárragos con Alcaparras)
סלט אספרגוס עם פלפלים Piquillo וצלפים (Ensalada de Espáragos con Alcaparras) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 55 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. אם יש לכם חומץ יין, שמן זית extravirgin, פלפלים פיקילו קלויים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פלפלים פיקילו ממולאים בסלט טונה גולמי, סלמון קון סלסה דה Alcaparras (סלמון עם רוטב צלפים), ו סלט עוף עם פלפל פיקילו, שקדים וירוקים חריפים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1 כף פטרוזיליה, שאלוט, מלח ושום בטיח או קערה קטנה; לטחון עם עלי עד תערובת יוצרת משחה חלקה. מערבבים בפלפלי piquillo ועגבניות.
מוסיפים חומץ, שמן, חרדל ופלפל שחור; מערבבים היטב לשלב.
מניחים אספרגוס בצלחת רדודה, טפטוף עם תערובת פלפל. בעדינות לזרוק תערובת אספרגוס ופלפל, באמצעות מזלג מנה וכפית.
מניחים אספרגוס על מגש הגשה.
חותכים ביצה חצי לאורכו; להסיר ולשמור את החלמון לשימוש נוסף. קוצצים ביצה לבן.
מפזרים ביצה לבן, צלפים, ואת כף הנותרים של פטרוזיליה באופן שווה על אספרגוס.