קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

סלט אפרסמון עם ויניגרט שומשום

סלט אפרסמון עם ויניגרט שומשום
סלט אפרסמון עם ויניגרט שומשום עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 446 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך גרגיר הנחלים, פתיתי אורז, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט אפרסמון עם ויניגרט תפוז דם, סלט כרוב ואפרסמון עם ויניגרט פקאן, ו אוכמניות אפרסמון קינואה סלט עם רוזמרין בלסמי ויניגרט.

הוראות

1
עבור ההלבשה: 1
2
מחממים את שמן השומשום במחבת קטנה על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 1 דקה. לגרד את השמן ואת השום לתוך בלנדר.2
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את שמן הזית, מיץ ליים, מירין, רוטב סויה, מיסו, אנשובי וסוכר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מיסומיסו
5
הסר לקערה קטנה, להוסיף את זרעי שומשום, צ ' ילה, ו togarashi, ומערבבים לשלב; להפריש.לסלט: 1
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים את האפרסמונים, עגבניות, בצל בקערה גדולה, לא פעילה, להוסיף 1/2 כוס של ההלבשה, ולזרוק בעדינות מעיל; להפריש. בינתיים, מטגנים את פתיתי האורז.2
מרכיבים שתצטרך
אפרסמוןאפרסמון
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד שפתיתיתי אורז ירדו לתוכו מיד, כ 8 דקות. בינתיים, קו צלחת גדולה עם מגבות נייר ולהניח בצד.3כאשר השמן מוכן, להוסיף את פתיתי האורז ומטגנים, ערבוב עד נפוח פריך, על 15 שניות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את צלחת נייר מגבת מרופדת, מתבלים עם מלח, ולהניח בצד.4
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להעביר את תערובת האפרסמון במרינדה לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסמוןאפרסמון
9
מניחים את frise, גרגיר הנחלים, בזיליקום, כוסברה בקערה תערובת אפרסמון היה, טפטוף עם כמה כפות של ההלבשה הנותרת, העונה עם מלח, ולזרוק לשלב. לטעום ולהוסיף יותר רוטב או מלח לפי הצורך. תלולית תערובת frise על האפרסמונים, מקשטים עם אורז נפוח, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
אורז נפוחאורז נפוח
אפרסמוןאפרסמון
לא מגן מקומילא מגן מקומי
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
שתף מתכון זה
11
הדפס
12
דוא " ל
13
שמור (46)

מרכיבים

1פילהפילה אנשוביפילה אנשובי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלים בזיליקום טרי קצוץ גסעלים בזיליקום טרי קצוץ גס591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצה בצפיפותכוסברה טרייה קצוצה בצפיפות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פריסה (מכ 1 חבורה)עלי פריסה (מכ 1 חבורה)907פלפל האבנרואפרסמונים Fuyu, קלופים וחותכים 1 אינץ ' פלחיאפרסמונים Fuyu, קלופים וחותכים 1 אינץ ' פלחי21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, קצוץ גסשיני שום, קצוץ גס1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי6קצת קישואים קצוציםמלח כשרמלח כשר3קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ ליים סחוט טרי (מכ -2 לימונים בינוניים)מיץ ליים סחוט טרי (מכ -2 לימונים בינוניים)2קרום: פירורי קרקר גרהם6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, פרוס דק מאודבצל אדום, פרוס דק מאוד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפתיתי אורזפתיתי אורז454פלפל האבנרועגבניות רומא בינוניות (על, cored וחותכים 1 אינץ ' טריזיםעגבניות רומא בינוניות (על, cored וחותכים 1 אינץ ' טריזים1גבינת פרמזן מגוררתשמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי2קרום: פירורי קרקר גרהםזרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)טוגראשיnameטוגראשיname2קרום: פירורי קרקר גרהםצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ1צ'ילה תאילנדי אדום, זרעים וצלעות הוסרו וקצוץ דקצ'ילה תאילנדי אדום, זרעים וצלעות הוסרו וקצוץ דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרגיר הנחלים, גבעולים קשים הוסרו (מכ 1 חבורה)גרגיר הנחלים, גבעולים קשים הוסרו (מכ 1 חבורה)1גבינת פרמזן מגוררתמיסו לבןמיסו לבן