סלט בטטה עם רוטב כתום-ג'ינג'ר הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו מלח, ג'ינג'רוט, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: סלט בטטה עם רוטב כתום-מייפל, סלט קינואה בטטה צלוי עם רוטב מייפל-כתום, ו סלט אבוקדו וכתום עם רוטב כתום-ג'ינג'ר.
הוראות
1
בסיר 2 ליטר, להוסיף מים 1/2 אינץ'; חום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים תפוחי אדמה במים. מכסים בחוזקה; לחזור לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 15 עד 20 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב מרכיבים רוטב עם להקציף.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בקערה גדולה, לשלב תפוחי אדמה מבושלים, פקאן וצימוקים; לשפוך רוטב על תפוחי אדמה. זרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)