סלט בלוגה עדשים
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? סלט בלוגה עדשים יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 319 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים מבושלות קשה, מלח ופלפל, 2 נקניק צ'וריסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אורז חום פריך וסלט בלוגה עדשים עם וינה תות, סלט בלוגה עדשים שחור עם פטריות ויניגרט חרדל / Hearty Feel Good Food, ו קוויאר בלוגה עדשים על בליני.
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את העדשים עם השום המרוסק, גזר, בצל צהוב ומים ולהביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד העדשים הם רק מכרז, על 30 דקות.
מסננים את העדשים וזורקים את השום, הגזר והבצל.
בינתיים, לצלות את poblanos מעל להבת גז או תחת מבער, הופך אותם כמה פעמים, עד חרוך בכל רחבי.
להעביר אותם לקערה, לכסות עם ניילון לעטוף ולתת קיטור במשך 15 דקות. לקלף, גרעין זרע poblanos, ואז לחתוך אותם לרסיסים.
במחבת קטנה, לבשל את צ ' וריסו על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 5 דקות.
מסננים את הצ ' וריסו על מגבות נייר.
בקערה גדולה, לשלב את העדשים עם poblanos, צ ' וריסו, בצל אדום, ביצים, כוסברה קצוצה ושום טחון.
מוסיפים את מיץ הסיד ושמן, מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל.
מפזרים את עלי הכוסברה מעל ומגישים.