לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו סלט ברוקולי טרי. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 211 קלוריות. איש מערות זה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 6 . גשו לסופר וקנו גרידת לימון, אגוזי פקאן, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. נסו סלט ברוקולי טרי, סלט ברוקולי טרי, ו סלט ברוקולי טרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הקציפו יחד את החומץ, הגרידה, מיץ הלימון, החרדל, המלח והפלפל בקערת ערבוב בינונית. תוך כדי הקצפה מתמדת מוסיפים בהדרגה את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את הברוקולי וזורקים למעיל. מכסים ומניחים במקרר במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
4
מערבבים פנימה את העגבניות, אגוזי הלוז והבזיליקום. מכסים ומניחים לשבת, בטמפרטורת החדר או במקרר, למשך 15 דקות נוספות לפני ההגשה.