סלט בשר חזיר האי Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1271 קלוריות, 129 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת צ'ילי, שמן זית, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אבוקדו קוקוס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר האי Tenderloin (סלט אופציונלי), פילה חזיר אי, ו בשר חזיר פילה עם סלט מלון.
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
2
מערבבים יחד מלח, פלפל, כמון, אבקת צ ' ילי, וקינמון, ואז מעילים חזיר עם ספייס לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
3
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד רק מתחיל לעשן, אז חזיר חום, מפנה, על 4 דקות בסך הכל. תשאיר את החזיר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1
מערבבים יחד סוכר חום, שום, טבסקו וטפיחה על גבי כל פילה. צלוי באמצע התנור עד מדחום מוכנס באלכסון במרכז כל tenderloin רושמים 60°, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו בשר חזיר לעמוד במחבת בטמפרטורת החדר 10 דקות. (הטמפרטורה תעלה לכ-155F בעמידה.)
מרכיבים שתצטרך
1
לטאטא יחד מיצים, חרדל, אבקת קארי, מלח ופלפל, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם, לטאטא עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
1
חותכים את הקליפה, כולל הדגש הלבן, מתפוזים עם סכין חדה, ואז חותכים תפוזים לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. לזרוק תרד, כרוב, פלפל, וצימוקים בקערה גדולה עם כ 1/4 כוס ויניגרט. חצי, בור, וקילוף אבוקדו, ואז לחתוך באלכסון לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1
חותכים חזיר בזווית 45 מעלות לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. קו מגש גדול עם סלט לבוש ולסדר חזיר פרוס, תפוזים, אבוקדו בשורות על גבי.
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Zuccardi Aluvional Altamira Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 90 דולר לבקבוק.