קונפטי ג'יקמה סלט לוקח מסביב 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל ירוק, שן שום, כוסברה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 60%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט קונפטי, סלט ג'יקמה, ו סלט ג'יקמה.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הג ' יקמה, המלפפון, הפלפלים והבצל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
Jicama
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בקערה קטנה מקציפים את הכוסברה, הג ' לפנו, מיץ הליים, תרכיז המיץ, השמן, השום והתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 תפוז, גרידה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים מעל סלט; לזרוק למעיל. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה. מערבבים לפני ההגשה.
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה
נוזולה לה ברוניצ ' ה הוא ביטוי אלגנטי וייחודי לזן שרדונה, עם זר נקי וריחני של פירות לבנים וטרופיים המקוזזים בניואנסים קלים של טוסט. על החיך, הוא מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגשת על ידי חומציות טריים ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כללי של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, שמסתיים בנימה טעימה עדינה.