סלט גן עשבי תיבול
סלט עשבי תיבול גן יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חומץ יין לבן, אפונה סוכר הצמד, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סלט אורז עשב גינה, סלט הליכה מסביב לגינה עם ויניגרט עשב, ו מתכון סלט חסה ועשב גינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ביצים בסיר; מוסיפים מים קרים לכסות. מביאים לרתיחה; להסיר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד 12 דקות. הפעל ביצים מתחת למים כדי להתקרר; לקלף ביצים, לחתוך לשניים, ושמורה.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה עם 1 כפית מלח; מניחים קערה גדולה של מי קרח ליד תנור. מרתיחים אספרגוס 2 דקות או עד ירוק בהיר.
להעביר אספרגוס מיד למי קרח (מילואים מים רותחים). שמור מי קרח וחזור עם אפונה הצמד, רותחים 1-2 דקות.
בקערה, לשלב שום, גרידת לימון ומיץ, חומץ, שמן, נשאר 1/4 כפית מלח, ופלפל שחור. בקערה הגשה, לשלב אספרגוס, אפונה, גרגיר נחלים, עשבי תיבול, ביצים. ממש לפני ההגשה, טפטוף סלט עם רוטב וזריקה לשלב.